Hívjon minket: +36307540707
Írjon nekünk: [email protected]

Tetőkampók

Mind a(z) 18 találat megjelenítve

Napelem tetőkampók és tartószerkezeti megoldások a Modulfixtől

A Modulfix napelem tetőkampói és tartószerkezeti elemei az iparág éllovasai közé tartoznak. Ez a választék különösen népszerű, köszönhetően azoknak a kiváló minőségű A2 rozsdamentes acélból készült termékeknek, amelyek kifejezetten napelemek rögzítésére lettek tervezve. A Modulfix tetőkampók és alumínium szerelősínek garantálják a hosszú távú megbízhatóságot és hatékonyságot, felhasználhatók bármilyen tetőhéjazat típushoz.

 

Kulcsjellemzők:

Kiváló minőségű rozsdamentes acél: minden Modulfix tetőkampó A2 minőségű rozsdamentes acélból készül, biztosítva a tartósságot és ellenállóságot az időjárási viszontagságokkal szemben.

Héjazatnak megfelelő választék: ajánljuk beton cserepekhez (íves, hullámos és egyenes), kerámia cserepekhez (íves, hullámos és egyenes) és zsindely fedésekhez is. A Modulfix napelemes tetőkampók elérhetők fix és állítható változatban is. Ahol a tető felülete sík, nem hullámos, ott használható a fix kampó, ahol szükséges a kampó magasságának a beállítása, ott az állítható Modulfix tetőkampók használatát javasoljuk. Az állítható napelem tetőkampóink könnyen beállíthatók a kívánt magasságra. A kampók kialakítása lehetővé teszi, hogy a napelemeket biztonságosan és stabilan rögzítsük.

Könnyű szerelhetőség: a Modulfix napelem szerelősínjei és tetőkampói könnyen telepíthetők, nem igényelnek speciális szerszámokat vagy szakértői ismereteket. Megfelelő körültekintés mellett otthoni telepítés is lehetséges.

Univerzális felhasználás: rozsdamentes tetőkampóink alkalmasak minden méretű és típusú cseréphez, támogatják a kis és nagy napelemes projekteket egyaránt.

 

A Modulfix elkötelezettsége:

A Modulfix tetőkampók és napelem tartószerkezeti elemei kiváló választást nyújtanak mindazoknak, akik hatékonyan szeretnék kihasználni a napenergiát. A megfelelő kampók és szerelősínek kiválasztása és telepítése kulcsfontosságú a napelem rendszerek hatékonyságában és élettartamában. A Modulfix szakértelme és minőségi termékei biztosítják, hogy minden projekt a legjobb kezekben legyen.

0
    0
    Kosaram
    A kosár üresVissza a boltba