Hívjon minket: +36307540707
Írjon nekünk: [email protected]

Szerelősínek

Mind a(z) 29 találat megjelenítve

Alumínium szerelősínek a napenergia hatékony kihasználásához

A Modulfix alumínium szerelősínek kiemelkedő szerepet töltenek be a napelemek telepítésében és azok hatékony működésének biztosításában. Ezek a könnyű, mégis erős anyagokból készült szerelősínek nélkülözhetetlenek a napelemek megbízható és tartós rögzítéséhez. Az alumínium szerelősínek különösen ellenállóak a korrózióval és az időjárási hatásokkal szemben, biztosítva a rendszerek hosszú élettartamát és kiváló teljesítményét a változó környezeti körülmények között.

Emellett az alumínium könnyűsége megkönnyíti a szállítást és a telepítést.

 

Rugalmas és könnyen telepíthető napelem tartószerkezet

A Modulfix szerelősínek tervezése során kiemelt figyelmet fordítottunk a rugalmasságra. A sín toldók segítségével (kivéve a talpas sínek) a méretek és kialakítások könnyen állíthatók, így a rendszer könnyedén igazodik az egyedi igényekhez. A precíz illesztés és a szakszerű rögzítési megoldások garantálják a napelemek stabil és biztonságos elhelyezését, minimalizálva a sérülések vagy meghibásodások kockázatát.

 

A fenntartható jövőért: megbízható napelem tartószerkezetek

A Modulfix napelem szerelősínek nemcsak a környezetvédelemhez járulnak hozzá, hanem segítenek az energiaköltségek csökkentésében is. A rendszerek különféle tetőkampókkal rendelkeznek (kivéve a talpas sínek esetén), melyek a tető héjazatának típusától függően változhatnak. Választhatóak felülről vagy oldalról szerelhető, valamint fix vagy állítható tetőkampók is.

 

Alumínium szerelősínek ferde tetőkhöz: rugalmas és egyedi megoldások

A Modulfix szerelősínek vagy csak alulról, vagy oldalról és alulról is szerelhetők, így rendkívül rugalmas megoldást biztosítanak. A különböző tetőkampókhoz számos lehetőség áll rendelkezésre: állítható és fix tetőkampók, állítható tetőkampók hódfarkú cseréphez, fix tetőkampók hódfarkú cseréphez, fix tetőkampók zsindelyhez vagy bilincs korcolt lemezhez. Emellett választható a Modulfix tetőkampó oldalról szerelhető változata is fix vagy állítható kivitelben. Sokféle lehetőség áll rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik a napelemek biztonságos és hatékony elhelyezését a tetőszerkezeteken, megfelelve különböző igényeknek és körülményeknek.

 

Az alumínium sínrendszerek előnyei

Anyag: Az alumínium sínrendszerek könnyű és tartós anyagból, alumíniumból készülnek, amely ellenáll a korróziónak.

Rögzítési rendszer: Az alumínium sínrendszerek biztonságos rögzítési rendszereket alkotnak, amelyek segítségével a napelemek stabilan rögzíthetők a tetőn, a falon vagy a talajon. Ezek a rendszerek tartalmaznak kötőelemeket és egyéb tételeket a napelemek rögzítéséhez.

Rugalmasság: A rendszerek nagyfokú rugalmasságot kínálnak a napelemek pozíciójának beállításában.

Telepítési könnyűség: A könnyen telepíthető alumínium sínrendszerek hozzájárulnak a napelemek gyors és hatékony elhelyezéséhez. A könnyű anyag miatt a telepítés egyszerűbb, és a munkaerőigény is alacsonyabb.

Hosszú élettartam: Az alumínium sínrendszerek időjárásállóak, hosszú távú befektetést jelentenek a napelemrendszerek számára.

0
    0
    Kosaram
    A kosár üresVissza a boltba