Hívjon minket: +36307540707
Írjon nekünk: [email protected]

Leszorító elemek

1–32 termék, összesen 34 db

Az alumínium leszorító elemek segítségével a napelem paneleket rögzíthetjük hatékonyan és biztonságosan az alumínium szerelő sínekhez. A köztes leszorító elemekkel 2 panel között rögzítünk, míg a rendszer szélein a szélső leszorítókat használjuk. Olyan szerkezeti elemek, melyek rugalmasan alkalmazhatók különböző telepítési környezetekben.

A leszorítók modern és esztétikus megjelenésről a fekete vagy ezüst szín gondoskodik, miközben garantálja a panelek stabilitását. Az esztétikus kialakításuk segít abban, hogy a napelemek telepítése esztétikus legyen, és harmonizáljon a környezettel.

A Modulfix leszorító elemek olyan napelem tartószerkezeti elemek, melyek alumíniumból készülnek, ellenállnak a korróziónak és az időjárási viszontagságoknak, így hosszú élettartamot és megbízhatóságot biztosítanak. Az alumínium könnyű és tartós anyag, amely ellenáll a korróziónak és a rossz időjárási körülményeknek. Ezek a leszorító elemek rendkívül erősek és megbízhatóak, garantálva a napelem panelek szilárd rögzítését.

Leszorító elemeink kompatibilisek a különböző típusú szerelősínekkel és napelem panelekkel. A pontos típust a napelem panelek fajtája határozza meg, így a Modulfix leszorító elemek könnyen illeszthetők a különböző rendszerekbe. Széles választékban érhetők el, hogy megfeleljenek a különböző napelem telepítési igényeknek, és a telepítők könnyen használhatják és telepíthetik ezeket a leszorítókat a napelemek rögzítéséhez.

A gyorsabb rögzítésről a leszorító szettek gondoskodnak, melyek könnyen és gyorsan bepattinthatók a szerelősín felső nútjába.

A megfelelően kiválasztott és telepített leszorítók segítenek elkerülni a napelemek esetleges elmozdulását és sérülését, ezáltal növelve a rendszer megbízhatóságát és hosszú élettartamát. Az alumínium leszorító elemek segítik a napelemrendszerek hatékony és zavartalan működését hosszú távon.

0
    0
    Kosaram
    A kosár üresVissza a boltba